PREGUNTES FREQÜENTS

PER QUÈ CONFIAR EN LA NOSTRA EMPRESA?
Adeur Seguretat és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la seguretat, oferint als seus clients les solucions més adequades per a la seva llar i / o tipus de negoci.

PUC INSTAL·LAR UNA ALARMA JO MATEIX O MITJANÇANT UN ELECTRICISTA?
NO. Davant d’una instal·lació de seguretat, és requisit fonamental que contacti amb una empresa homologada pel Departament General de Seguretat Ciutadana, ja que en cas de sinistre, podria quedar desprotegit per la seva companyia asseguradora, i exposat a sanció pels Mossos d’Esquadra, en cas d’inspecció. Adeur Seguretat es troba homologada per la D.G.S.C. amb el núm. 1/02

ES POT FER CÀRREC UNA ALTRA EMPRESA D’UN SISTEMA DE SEGURETAT INSTAL · LAT PER ADEUR SEGURETAT?
SÍ, ja que Adeur Seguretat NO instal·la sistemes fabricats exclusivament per als seus clients, com altres empreses que no permeten aquesta opció. Adeur instal·la sistemes de grans marques reconegudes, pel que el seu sistema de seguretat, a part de ser de propietat, podrà ser mantingut i revisat per l’empresa de la seva elecció.

S’HAN DE FER PROVES RUTINÀRIES EN EL SISTEMA DE SEGURETAT?
SÍ, Adeur Seguretat recomana als seus clients realitzar una prova mensualment per verificació del seu estat. Aquesta senzilla prova consisteix a:

  • Donar l’avís a la Central Receptora, per comunicar que es durà a terme aquesta prova, tot identificant-se mitjançant la contrasenya personal.
  • Provocar l’activació del sistema
  • Trucar de nou a la central receptora per verificació dels senyals rebuts.

EN CAS D’URGÈNCIA, ADEUR SEGURETAT TÉ TELÈFON ON DONAR AVÍS?
SÍ, Adeur Seguretat posa a disposició dels seus clients el telèfon mòbil de guàrdia per a casos excepcionals: 625 32 71 54.

TINC UNA ALARMA AMB UNA ALTRA EMPRESA DE SEGURETAT PERÒ NO ESTIC SATISFET. POT ADEUR SEGURETAT FER-SE’N CÀRREC?
SÍ, sempre que el sistema de seguretat sigui estàndard, és a dir, que no sigui exclusiu d’empreses multinacionals conegudes, ja que els seus sistemes són tancats i en general, cap altra empresa se’n podria fer càrrec.