L’Empresa

ADEUR SEGURETAT és una empresa de seguretat privada, especialitzada en l’assessorament i desenvolupament de tot tipus de sistemes de seguretat en l’àmbit particular, empresarial o institucional. Els seus més de 30 anys d’experiència en el sector avalen la seva professionalitat en la instal·lació i manteniment de sistemes de seguretat, així com en la planificació i assessorament dels seus clients, proporcionant la millor cobertura en seguretat per la seva residència, negoci, indústria …
A ADEUR SEGURETAT podrà comptar amb la millor plantilla fixa tècnica i comercial, constantment formada en noves tecnologies i equips, per poder oferir als seus clients la millor informació i resposta a les seves necessitats, tot això amb un tracte personalitzat i de la màxima confidencialitat.

img2cat

Història

ADEUR SEGURETAT situa els seus inicis als anys 80, fruit d’una visió de les necessitats de seguretat existents en l’àmbit local. Homologada amb el núm. 962 per la Direcció General de Seguretat, l’empresa va anar creixent exponencialment al llarg de la dècada dels 90, gràcies a la dedicació i l’esforç del seu personal, així com de la confiança dels seus clients.
L’any 2002, ADEUR SEGURETAT obté el seu nou número d’homologació: 1/02 com a empresa instal·ladora i de manteniment de sistemes de seguretat en l’àmbit autonòmic de Catalunya.
Des de llavors i fins a l’actualitat, ADEUR SEGURETAT ha seguit i segueix treballant amb professionalitat i rigor, dotant-se contínuament de les millors eines, de les millors tecnologies i de les millors marques existents al mercat, per poder oferir als seus actuals i futurs clients el servei i la qualitat que requereixen.

Seguretat i responsabilitat

Per a ADEUR SEGURETAT, el principal objectiu és oferir als seus clients la tranquil·litat de saber que la SEGURETAT de les seves llars i negocis es troba en mans d’experimentats professionals. És per això, que cada projecte s’estudia de forma personalitzada, per satisfer al màxim les necessitats del client, mantenint una relació comercial directa i transparent.

A diferència de les grans companyies, per ADEUR SEGURETAT, el client no és un simple “número d’expedient” ni “haurà de perdre el seu temps passant per infinits filtres ni operadors telefònics” a l’hora de comunicar una incidència o resoldre qualsevol dubte, ja que en la nostra línia obtindrà el tracte directe i personal que necessita, tant a nivell tècnic com comercial. La nostra RESPONSABILITAT és la satisfacció del client en tots els àmbits de la seguretat.

Atenció personalitzada

Línia telefònica 24H

Tracte directe i personalitzat